Kupferreich | Kert
16221
page-template-default,page,page-id-16221,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kerttervezés, kertépítés

A vízköpő madarak telepítését, a környezetének megtervezését és kivitelezését minden esetben vállaljuk. Negyven év széleskörű tapasztalattal, lehetőségeimhez képest egyéb komplex kerttervezési feladatokra, részfeladatokra is készen állok.

 

1985-ben végeztem a Kertészeti Egyetem Táj- és kertépítészeti szakán. Az IFLA (Tájépítők Nemzetközi Szövetsége) tokyói hallgatói tervpályázatán kapott különdíjjal, néhány hazai pályázaton elért helyezéssel a tarsolyomban indultam el a szakmában. Egy kis kitérő után 1990-ben alakítottam meg első cégemet a Kert M. Kft-t. Elsősorban családi házak kertjeit építettük saját tervek alapján. Sok esetben mindent, ami a házon kívül és telekhatáron belül volt, beleértve a kerítést is sajátkezűleg mi készítettük el. A gödöllői, budai, szentendrei, nagykovácsi magánkertek mellett, alvállalkozóként dolgoztunk állami építőipari cégeknek is. Nagy kihívást jelentő, különleges feladat volt ezek közül a CEU (Középeurópai Egyetem) tetőkertje, a Pénzjegynyomda előkertje, belső növénydekorációja és budapesti Nagyvásárcsarnok pincéjében lévő mesterséges világítással kialakított növénysziget.

 

1995-től a kőlámpáim, 1998-től a vízköpő madaraim gyártására helyeztem a hangsúlyt, de hogy ne szakadjak el tanult mesterségemtől, évente egy két kisebb tervezési, kivitelezési munkát elvállaltam. 2013 után részt vettem néhány hazai és külföldi kertépítő versenyen, hogy a szakma is lássa, nem tűntem el.