garantie
A Kupferreich vízköpő madarak sorszámozottak.

A Kupferreich vízköpő madárakra 5 év gyártói garanciát adunk. A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodások (szivattyú használata szűrő nélkül, téli víztelenítés elmulasztása okozta fagykár), valamint a felületi sérülések, a lerakódó vízkő okozta problémák nem tartoznak a garancia körébe. A telepítés módját és a használattal kapcsolatos tudnivalókat a Használati útmutatóban találja meg.
garantie
Több mint egy évtizedes fejlesztés eredménye a precízen kidolgozott, kopásálló anyagokból készült csőrbillentő szerkezet, ami rendeltetésszerű használat mellett igen hosszú élettartamot biztosít.
A függesztő cserélhető poliamid öntvény, a csőrrögzítő lemez rozsdamentes acél. A műanyag perselyre és az abban mozgó csőrtengelyre használat közben folyamatosan folyik a víz, ami jelentősen csökkenti a kopást.
A vízköpő madarak vörösrézből készülnek. A használat során természetes patina alakul ki a felületen. Ahol vízzel érintkezik a felület, zöld patina keletkezik, más helyeken mattá és sötétebbé válik a gyári patina. Amennyiben késleltetné ezt a természetes folyamatot, és meg szeretné őrizni a madarak eredeti színét, használja rendszeresen a külön megvásárolható Kupferreich ápolószert!